Zwangerschaps Boudoir

Wauw super leuk, je bent zwanger. Hoe leuk is het om deze bijzondere tijd vast te laten leggen? Een zwangerschapsshoot in de trend van boudoir is echt mega mooi en waardevol. Want zwanger zijn is mooi, maar ook heel spannend. Door de zwangerschap veranderd je lichaam, en veel toekomstige mama’s voelen zich hierdoor niet heel sexy of sensueel meer. Maar via een zwangerschaps boudoirshoot kan jij je wel mooi laten vastleggen en zul je zien hoe mooi je straalt en hoe vrouwelijk en sensueel je op de foto staat.

De zwangerschasps boudoir shoot komt heel dicht in de buurt van een gewone boudoir shoot alleen houd ik uiteraard rekening met de poses die ik je laat doen ivm je buik. We maken dan samen mooie foto’s van jou helemaal maar ook hele mooie details shots van jouw buik. Een zwangerschaps boudoir vindt plaatst tussen de 28 en 34 weken zwangerschap.

Investering

Een boudoir experience is een prachtige beleving, daarom vind ik het belangrijk dat de shoot en het eindproduct perfect bij jou passen. Iedereen is anders, en om die reden werk ik niet met standaard pakketten maar kun je zelf bepalen welke foto’s en welke producten je afneemt.

De investering bestaat uit twee delen, de sessie en het eindproduct. Tijdens de reveal sessie bekijken we samen jouw prachtige foto’s. Nadat we alle foto’s hebben bekeken, gaan we meteen kijken hoe jij jouw foto’s wilt ontvangen. Hiervoor heb ik de mooiste selectie aan producten voor jou gemaakt, zoals albums, folioboxen, triplex, losse prints en wall-art producten. Ik help jou met alle keuzes. De afbeeldingen die gekozen worden voor het eindproduct ontvang je ook digitaal in lage resolutie.

De investering start vanaf €420

Get in Touch

Heb je vragen of wil je graag een kennismakingsgeprek inplannen? Stuur mij gerust een berichtje.