Over mij

Mijn naam is Linda Kuijken – Louwers, 33 jaar en getrouwd met mijn lieve man Hans. Ik ben mama van 3 kinderen, een dochter Nina van 6 jaar en een jongen/meisje tweeling Revi en Esmee van 4 jaar.

Met ons gezinnetje en onze lieve labrador Noa wonen we in het heerlijke dorpje Bergeijk (Noord-Brabant).

Nadat de tweeling was geboren, ben ik gestopt met werken als apothekersassistente om voor de kinderen te kunnen zorgen. Door het vele thuis zitten met de kinderen kwam de camera weer uit de kast. Ik wilde voortaan meer uit mijn camera halen dan dat ik deed. Na het volgen van een basiscursus fotografie vond ik het heerlijk om kinderen/gezinnen op de foto te zetten. Daarna ben ik verschillende andere cursussen gaan volgen. Hierdoor was mijn aanbod, newbornfotografie, geboorte reportages en gezinsfotografie.

Al snel kwam ik erachter dat ik meer wilde. Hierdoor besloot ik de Build your photography business opleiding van sunfield te volgen in 2023. Hier ben ik in aanmerking gekomen met Boudoir fotografie en toen is er een vlammetje bij mij van binnen gaan branden. Ik wist wat ik wilde gaan doen! Vrouwen in hun kracht op de foto zetten. Want wauw wat is het gaaf hoeveel zelfvertrouwen en zelfliefde ik kan bieden via mijn foto’s.

Hopelijk mag ik ooit jou in je kracht zetten voor mijn lens.

Liefs Linda 

LKL Fotografie- Branding shoot-2